top of page
Yazarın fotoğrafıHalil Özel

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Güncelleme tarihi: 30 Eyl 2019

Merhabalar Arkadaşlar,


Bugünkü yazımda sizlere NBC kanalının muhteşem bir programından bahsedeceğim. Program yaklaşık 40 ile 45 dakika arasında sürmektedir. Hazırsanız haydi başlayalım :)





The Tonight Show, NBC kanalında Jimmy Fallon'un sunduğu bir talk- show'dur . Talk show 17 Şubat 2014'te yayın hayatına başladı. The Tonight Show, Broadway Video ve Universal Television tarafından hazırlandı. Hafta içi geceleri yeni bölümlerle izleyicilerin karşısına çıkan bu program gerçekten benide çok etkiledi. Her yeni bir bölümde günlük yaşanılan haberleri alaycı ve komik olarak Jimmy Fallon'un sunumuyla anlatıldığı bölümden tutunda, The Roots müzik grubunun eğlenceli ve hareketli şarkıları, birbirinden değişik sürpriz konuklarla birlikte ve spiker Steve Higgins ile kahkaha ve eğlence tufanına hazır olun.



Emmy ve Grammy ödülü alan Jimmy Fallon, yüksek enerjisi ve esprileriyle bir televizyon efsanesi olan "The Tonight Show"a damgasını vurmaya devam ediyor. Oyuncudan müzisyene, komedyenden politikacıya çok sayıda renkli ismin katıldığı talk-showda; ünlülerle yapılan skeçler ve müzikal parodiler de eğlencenin dozunu artırıyor. İzleyicileride diri tutan bu programda çok canlı ve güzel bir ortam oluşmaktadır. Program içerisinde ara ara seyircilerle oyun oynayarak herkesi o show havasına sokması gerçekten çok etkileyici bir durum. Teşekkürler Jimmy Fallon :)



13 Ağustos 2015 tarihinde NBC kanalı Fallon'un en az 2021 yılına kadar programın yöneticiliğini yapmak için bir sözleşme imzaladığını açıkladı. Harika bir haber bu :)

Jimmy Fallon ile kahkahaya devam edeceğiz. Her yeni bir bölümde başka bir heyecan başka bir aksiyon ve komiklik beni bu programa bağlıyor. Trump'ı çok güzel bir şekilde tiye alarak harika bir program oluyor. Bizlerde bu şekilde mizaha sahip olmamız gerekir. Trump'a özel bir alan bulunmaktadır. İngilizce telaffuzlarındaki hataları bulan yaptığı hareketleri ve konuşmaları güzel bir dille eleştirmesi ve eleştirirkende eğlendirmesi Jimmy Fallon'un çok iyi bir show sunucusu olduğunu bizlere göstermektedir.



Çerezlik niyetine izlenmesi gereken güzel bir program herkese tavsiye ederim. Hem eğlenir hem de İngilizce seviyenizi ölçer yeni kişiler tanımış olursunuz. İnternetten videolarını bulamadım ama Bein-Connect hesabınız varsa 5 ve 6. sezonlarla ilgili bölümlere erişebilir ve bu eğlenceli programa sizde dahil olabilirsiniz. Bein-Connect uygulamasında 5.sezonda 195 bölüm ve 6.sezon içerisinde 109 bölüm bulunmaktadır. Birbirinden komik bu bölümleri izleyerek eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.


Bein-Connect kısaca Digitürk’ün üyelerine sunduğu; yayın akışına bağlı kalmadan, dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden, Digitürk yayınlarını izleyebildiğiniz bir servistir. İsterseniz internete bağlanan beIN CONNECT ile yayın akışına bağlı kalmadan üyelik paketiniz dâhilindeki içeriklerden oluşan zengin içerik arşivine TV’nizden ulaşabilir; isterseniz beIN Connect’i indirerek cepten, tabletten ya da www.beinconnect.com.tr web sitemiz üzerinden yine üyelik paketiniz dâhilindeki içerikleri keyifle izleyebilirsiniz. Üstelik bu hizmetten yararlanmak için Digiturk’e üye olmanız yeterlidir. Digiturk üyeliğiniz dışında herhangi bir ücret yansıtılmamaktadır.


7.sezon yayınlanmaya başladığı için geçmiş sezonlarla ilgili bölümler maalesef kaldırılmış. Aşağıdaki linkten her yeni bölümde yayınlanan içeriklere ulaşabilirsiniz :



Keşke daha fazla içerik kiralansa da tüm sezonları izleyebilsek :(


Jimmy Fallon'u ve The Tonight Show'un sosyal medya hesaplarını takip ederek program hakkında yenilikleri ve gelecek bölümlerde hangi konuklar ağırlanacak onları anında öğrenebilirsiniz . Aşağıdaki sosyal medya hesaplarını takibe alabilirsiniz :


Jimmy Fallon - Facebook :

https://www.facebook.com/JimmyFallon/


The Tonight Show Starring Jimmy Fallon - Facebook : https://www.facebook.com/FallonTonight/

Fallon Tonight - Twitter :

https://twitter.com/FallonTonight


Jimmy Fallon - Twitter :

https://twitter.com/jimmyfallon


Jimmy Fallon - Instagram :

https://www.instagram.com/jimmyfallon/


The Tonight Show Starring Jimmy Fallon - YouTube :

https://www.youtube.com/FallonTonight




The Tonight Show'un sitesinde ise program hakkında merak ettiklerinizi bulabileceğiniz, bölümler hakkında fikir sahibi olacağınız bir yerdir. Siteyide incelemenizi öneririm.

Aşağıdaki linkten siteyi ziyaret edebilirsiniz :


https://www.nbc.com/the-tonight-show

z



Bir sonraki yazıda görüşünceye dek kendinize iyi bakın :)


844 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page